17 de juliol 2014

Bibliocasal dels llops: "Hi ha un llop a la tauleta de nit"

Aquest 2014 es compleixen deu anys del Bibliocasal, l’activitat que organitza cada mes de juliol la biblioteca conjuntament amb els casals d’estiu de Sant Sadurní. Durant tot el mes la biblioteca rep les visites dels nens i nenes de P2 fins a 6è de primària, que tenen moltes ganes de llegir i escoltar contes. Enguany el Bibliocasal s’ha centrat completament en la figura dels llops a la literatura infantil, aprofitant que a la sala infantil hi tenim exposada la instal·lació “Hi ha un llop a la tauleta de nit” de la Generalitat de Catalunya.



La sessió s’estructura de tal manera que es combina una estona de narració de contes, una estona de lectura i per als més grans -els nens de 1r a 6è de primària- hem preparat una Story Time. Aquesta hora del conte en anglès ha tractat sobre la Caputxeta Vermella i ha comptat amb activitats, tot plegat organitzat per la Martina de Mediterrània-Acadèmia d’Idiomes. 

Ah! I una altra novetat, hem tingut la sort de comptar amb el suport de l’Hajar el Khomci, l’alumna en pràctiques del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil de l’Escola Intermunicipal.








El Bibliocasal és una bona manera que vinguin a la biblioteca nens i nenes que normalment no ens visiten, també s’aconsegueix donar visibilitat a contes que potser no es consulten habitualment, és una excel·lent ocasió per col·laborar amb els casals d’estiu de la vila i oferim una activitat de lectura relaxada que a molts infants els agrada molt.
Si voleu saber quins llibres hi ha a la biblioteca sobre els llops, aquí en teniu una bona mostra: Enllaç al catàleg


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada