07 de març 2007

WEBS RECOMANADES MARÇ

www.gencat.net/icdona - Institut Català de les Dones
Seu web de l'organisme del govern que dissenya i impulsa les polítiques de dones a l'àmbit de Catalunya. Conté informació sobre l'acció política i activitats que promou l'Institut Català de les Dones, així com pàgines específiques sobre atenció a les dones i associacionisme femení, notícies, activitats formatives, àrees temàtiques d'interès, ajuts i subvencions per a dones, etc.

www.gencat.net/icdona/conciliacio.htm - Conciliació de la vida familiar i laboral
Informacions sobre el repartiment equilibrat de responsabilitats entre homes i dones en la vida familiar i laboral. Conté la normativa d'aplicació relacionada, a nivell autonòmic i estatal, per a una plena participació de les dones en el mercat de treball, així com serveis i ajuts econòmics que s'ofereixen sobre el tema.

http://www.lamalla.net/canal/dona/breus/article?id=157734laMalla.net: es busca cartell per commemorar el 8 de març
Tal com veureu en aquest enllaç, l'Institut Català de les Dones ha convocat la 4a edició del premi al millor cartell commemoratiu del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març. Enguany el tema que ha de reflectir el cartell és Dones i treballs. Hi pot participar qualsevol persona resident a Catalunya, tant professionals com aficionats.

http://www.participacio.com/La participació ciutadana a través de les noves tecnologies
Participa amb alguna de les entitats que treballen pels drets humans, la cooperació pel desenvolupament, la cultura de pau, la igualtat entre pobles... A més, pots guanyar un viatge al Sàhara per a dues persones participant al Solidariòmetre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada