16 de novembre 2007

LA BIBLIOTECA COL·LABORA AMB COMUNICALIA TV

La Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya participa des de finals d'octubre en un programa infantil setmanal anomenat “Això és la pera”, que s’emet a les televisions locals adherides a Comunicalia TV, el Consorci Local i Comarcal de Comunicació.

La col·laboració de la Biblioteca es concreta en uns petits espais de 5 minuts setmanals en els quals les bibliotecàries recomanen llibres, revistes, pel·lícules i música que es poden trobar a totes les biblioteques del país. D’aquesta manera es donen a conèixer les biblioteques als espectadors més menuts de les televisions locals i es dóna un impuls a la lectura.

“Això és la pera” és un espai conduït pel contista, músic i animador infantil Jordi Tonietti. Normalment s’emet els dissabtes al matí i s'hi s’intercalen dibuixos animats, tallers, hores del conte i, des d’ara, les recomanacions de la Biblioteca de Sant Sadurní.

La programació de Comunicalia TV es pot veure des de les emissions de Vilafranca TV, Igualada TV, Canal Català Anoia de Masquefa, Piera TV, Vendrell TV, 8 TV de Barcelona, i molts altres mitjans televisius de Catalunya i les illes fins arribar a gairebé 70 televisions locals.

Per a més informació: http://www.clcc-comunicacio.org/

Us adjuntem una fotografia en la qual es veu la Teresa Galimany, responsable de la Sala Infantil de la Biblioteca, a punt de recomanar contes sobre de la tardor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada