25 d’abril 2008

9è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA

El dijous 24 d’abril vàrem celebrar el 9è aniversari de la Biblioteca Municipal.
Durant l’acte es van lliurar els premis del 10è Concurs Literari, per a les classes de 2n i 3r de Primària de les escoles de Sant Sadurní d’Anoia. Hi van participar un total de 16 classes i 400 nens.
Enguany, els participants van haver de crear un conte col·lectiu, entre tots els nens i nenes de la classe, que parlés sobre noves aventures del Boti Boti.
El jurat estava format per nens i joves guanyadors dels anteriors concursos literaris des del 1998: el David Martínez Raventós, la Laura Ros Freixedas, la Cristina Garcia Querol, la Mireia Amat Martí, el Nil Carbó Raventós, la Maria Mateu Segura, l’Anna Obiols, el Joan Subirana i per l’equip de la Biblioteca.
Els guanyadors del primer premi van ser la classe de 2nB del CEIP Jacint Verdaguer, el del segon premi la classe 2nA del CEIP La Pau i el tercer premi la classe de 3r del Col·legi El Carme.


Primer premi: classe de 2n B del CEIP Jacint Verdaguer
Segon premi: la classe 2n A del CEIP La Pau

Tercer Premi: classe de 3r del Col·legi El Carme

Des del bloc volem agrair l’esforç que han fet les tutores de les classes participants.



Jurat

A partir del mes de maig tots els contes participants estaran exposats a la Sala Infantil.
El conte guanyador “Les aventures d’en Boti Boti” sortirà publicat l’abril del 2009, al 10è aniversari de la Biblioteca. Els autors seran l’escriptora Anna Obiols i l’il·lustrador Joan Subirana autors del llibre En Boti Boti descobreix l’enigma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada