01 de setembre 2010

Llibres per a infants

En Boti Boti us recomana contes:

Una història de nassos
Anna Obiols
Estrella Polar
“En Tomasot prepara una nova obra de teatre, però li falta el personatge més important: un bon nas! Comença el càsting: nassos petits, minúsculs, nassos grans, grossos i gegants ...”

Clementina
Sara Pennypacker
Bruño
“Clementina ha passat una setmana força dolenta ... el dilluns li talla els cabells a la seva millor amiga, el dimecres cap el despatx de la directora, el dijous la seva millor amiga no li parla ...
De fet, la setmana de la Clementina ha sigut un desastre!!”

Paparra
Jaume Ribera
Cruïlla
“La Paparra, de fet, no es diu Paparra, sinó Blanca O’Sullivan de Blossomy ... Com podria dir-se Paparra una gateta d’angora preciosa amb un pedigrí tant llarg com el seu? La gateta somia una vida de princesa, però no sap pas les peripècies que l’esperen ...”


llibres de coneixements:

Las Meninas
Patrícia Geis
Combel
“Descobreix el quadre de Las Meninas a través d’una col•lecció feta amb art. Llegeix, juga, experimenta, investiga, crea i passa una bona estona amb una de les obres d’art més enigmàtiques de la història de l’art!!”



Diari de la història
Joan de Déu Prats
Parramón
“Qui va ser el primer en descobrir que la Terra era rodona? La pesta negra va ajudar a desenvolupar la impremta? El nombre zero el van inventar els indis? ... obre el diari i sabràs la resposta!”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada