20 d’octubre 2010

Els bibliobusos animen els nens i nenes a llegir

Des del passaat 18 d’octubre els bibliobusos de la Diputació de Barcelona fan arribar noves propostes de foment de la lectura a més de quaranta municipis de la província de Barcelona. En aquesta ocasió, s’han programat les campanyes Els bibliobusos El Castellot i Montau es fan amics dels gegants i Bon humor al Bibliobús Montserrat. L'objectiu d'aquestes campanyes és animar els nens i nenes a llegir, difondre el coneixement i ús del bibliobús i potenciar el paper de dinamitzador cultural a la seva zona d'influència.
L'espectacle El llibre gegant dels gegants, que s'oferirà als bibliobusos El Castellot i Montau (tots dos donen servei a l'Alt Penedès i el Garraf), és una creació de Roger Canals que vol familiaritzar els infants amb tot tipus de gegants, els de contes i llegendes i també els de les festes majors de pobles i ciutats. Roger Canals és músic, narrador i mestre. L'acompanya, en el muntatge, Núria Lozano, acordionista del grup La Carrau.
A partir del 25 d'octubre el pallasso Marcel Gros representarà al Bibliobús Montserrat (Anoia i Alt Penedès) el seu espectacle Petites històries. Es tracta d'un viatge al món de la imaginació i la fantasia. Marcel Gros produeix des del 1991 espectacles de creació pròpia tant per al públic adult com familiar.
En totes les activitats es recorda al públic que poden trobar altres històries relacionades amb el tema de la campanya als llibres i pel·lícules del bibliobús. Així mateix, els bibliobusos també cedeixen lots de llibres a les escoles com un tast d'allò que els nens i nenes hi poden trobar.
(Font: Bibliosfera octubre 2010)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada