23 d’octubre 2010

Un parell de recomanacions

Los ojos amarillos de los cocodrilos, de Katherine Pancol, i El tiempo entre costuras, de María Dueñas, són els darrers llibres que ens han recomanat al taulell de préstec.
Clicant sobre els títols podreu veure si estan disponibles, en préstec i/o reservats.



Segons afirma la pròpia autora en el seu bloc, El tiempo entre costuras és una novel·la que avança pels mapes de la memòria i la nostàlgia, transportant-nos al Marroc colonial, al Madrid pro-alemany de la primera postguerra i a una Lisboa cosmopolita farcida d'oportunistes, espies i refugiats sense rumb. Una apassionant barreja de ficció i realitat en què les conspiracions clandestines es fonen amb el glamur dels tallers de costura, els casinos i els grans hotels, i amb la lealtat cap a aquells a qui estimem.


Los ojos amarillos de los cocodrilos: "Aquesta novel·la succeïx a París, però ens trobem amb cocodrils. Aquesta novel·la parla d'homes. I de dones. Les dones que som, les quals voldríem ser, les quals mai serem i aquelles que potser siguem algun dia.
Aquesta novel·la és la història d'una mentida. Però també és una història d'amor, d'amistat, de traïció, de diners, de somnis. Aquesta novel·la està plena de riures i de llàgrimes. Aquesta novel·la és com la vida mateixa."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada