12 de setembre 2011

29ena edició de La Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català ha tornat al Parc de la Ciutadella de Barcelona entre el 9 i el 18 de setembre, amb un disseny del recinte renovat, innovador i que s’integra còmodament al parc. Enguany s'ha canviat el plàstic dels envelats per la fusta de les noves casetes: 27 punts de venda ocupats per editorials i llibreters a la Ciutadella. Una nova distribució que afavoreix la circulació del públic i l’agilitat en la venda de llibres.

La Setmana fomenta la trobada entre lectors, llibreries, editorials i revistes que editen en català i les Biblioteques en el seu paper dinamitzador del foment i l’accés a la lectura. Una oportunitat per trobar novetats, per recuperar antics fons editorials i alhora gaudir, a la fresca, de lectures en veu alta amb reconeguts autors, actors i periodistes, sopars literaris, taules rodones, nits de música i cinema i espectacles familiars.

Alguns dels actes destacats són: una conversa entre Jaume Cabré i quatre dels seus editors, la xerrada d'escriptors valencians sobre la situació actual dels escriptors als País Valencià (Vicent Sanchis, Isabel Clara Simó, Enric Sòria i Vicent Usó), un homenatge teatral a El zoo d'en Pitus, un club de lectura sobre El perquè de tot plegat de Quim Monzó o la projecció de Pa negre amb posterior taula rodona amb Emili Teixidor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada