05 d’octubre 2011

BIBLIOMOSTRA, A LA PLAÇA NOVA

La Biblioteca serà present amb la Bibliomostra a la Mostra Comercial i d'Artesania que organitza enguany Som Sant Sadurní i que trobareu a la plaça Primer homenatge a la vellesa (o Plaça nova). La Bibliomostra oferirà un taller i un espectacle infantils, com s'ha fet en els anys precedents a la Fira Industrial i Comercial.

El taller es realitzarà dissabte dia 8, a partir de les 10 del matí, amb la Neus Rosell i nens i nenes de 3r a 6è de Primària (amb inscripció prèvia des del 26 de setembre).

L'espectacle, que es durà a terme diumenge dia 9 a partir de les 12 del migida, es titula Faustí el rondallaire i la Banda les Contrades i anirà a càrrec de la Companyia Enfaulats. Aquesta és la història d’un rondallaire que viatja pels pobles explicant els contes, rondalles, faules i històries màgiques que amb el temps ha anat aprenent. En Faustí no sap que en el proper poble on va a actuar haurà de compartir escenari amb un grup de música anomenat “la Banda les Contrades”. Junts, ens explicaran la rondalla d’un petit poble que es veu assetjat per un drac-monstre horrible i de com els seus habitants s’ho fan per alliberar-se’n.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada