13 de juny 2012

PRESENTACIÓ - TALLER INFANTIL "On és la Fina?"


El dissabte passat, dia 9 de juny, a la biblioteca vàrem organitzar la presentació del llibre infantil "On és la Fina?" escrit per l'autora Susana Donaire, del Pla del Penedès. Aquesta presentació va córrer a càrrec de la jove sadurninenca Maria Ramon i la pròpia autora. Entre les dues ens van explicar fragments de la història i després els nens i nenes (una trentena d'infants entre els 7 i els 10 anys) van fer un taller de manualitats de punts de llibre. L'activitat va ser molt variada i divertida, ja que els nens havien de crear un punt amb els personatges i la història del llibre que es presentava i, acte seguit, votar el punt de llibre que més els va agradar.
Amb aquest acte a la biblioteca volem difondre l'obra d'autors de la vila i la comarca i despertar en els infants el gust per la lectura i per compartir històries a través de contes i tallers.


SUSANA DONAIRE I MUÑOZ va néixer l’any 1981 al Pla del Penedès (Barcelona). Després d’estudiar Educació Infantil, ha treballat sempre amb nens i s’ha dedicat al món del lleure. Actualment, treballa com a educadora en una llar d’infants.
Amant dels animals i de la música, és aficionada a la lectura des de petita. On és la Fina? és el seu segon llibre infantil.


Més informació sobre el llibre presentat el dissabte passat:
On és la Fina, Editorial Omicron

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada