24 d’agost 2012

la Setmana del Llibre en Català, 30 a edició


Com cada any, el mes de setembre se celebrarà a Barcelona la Setmana del LLibre en Català, que aquest any arriba a la 30a edició. Es tracta d'un ampli aparador i venda de llibres en llengua catalana presentats en diferents estands per les llibreries i les editorials. A més s'hi duran a terme una gran quantitat d'activitats, com presentació de llibres, xerrades amb autors, activitats per a infants....

D'altra banda la Setmana també ha organitzat un petit joc de participació anomenat "Cercles de Lectura" que consisteix en un punts blaus que s'han posat a diferents llibres de la biblioteca i que els lectors han de localitzar (trobareu cartells explicatius per la biblioteca, així com els llibres marcats amb els citats cercles).

Si us agrada la proposta, trobeu els cinc llibres que tenen un cercle i envieu un correu electrònic a secretaria@lasetmana.cat indicant el nom i edat, els títols dels llibres, el nom de la biblioteca i la seva població, i podreu participar a un sorteig de rutes literàries. També s'obsequiarà amb un lot de llibres a la biblioteca des d'on hagi participat la persona guanyadora.

Aquest any la Setmana ha canviat d'ubicació i tindrà lloc a L'Av. de la Catedral, del 7 al 16 de setembre. Podeu trobar més informació a www.lasetmana.catCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada