07 de setembre 2012

Exposició fotogràfica de la ciutat marroquina de Tànger

Aquest dimecres 5 de setembre va tenir lloc, a la biblioteca, l’acte oficial d’inauguració de l'exposició "Tànger, ciutat cosmopolita", que es podrà veure durant les Fires d’enguany i fins al 20 de setembre. La mostra està organitzada per l’Associació La Llum del Nord, que té la seu a Vilafranca i membres a Sant Sadurní d’Anoia. (Més informació sobre l’Associació al web: www.lallumdelnord.com.)

Inauguració de l'exposició a càrrec de la directora de la biblioteca, que va destacar la tasca de divulgació de l'associació La llum del nord.

Representants de totes les formacions polítiques de la vila van fer cap a la biblioteca.

Els quadres de l'exposició estan exposats al llarg del passadís principal de la biblioteca, al costat de la zona de novel·les.


L'exposició tracta d'una quinzena de fotografies sobre la ciutat marroquina, porta del continent africà (com la que podeu veure aquí sota). Tànger es troba situada a la costa oest de l’Estret de Gibraltar i és coneguda com “la porta d’entrada a Àfrica”. La barreja de cultures que hi conviuen la converteixen en una de les ciutats àrabs més cosmopolites i de costums més occidentals.


S’ha fet una tria d’una petita selecció de llibres sobre Tànger, procedents del fons de la biblioteca.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada