30 de novembre 2012

“Contes estripats” amb la Companyia Misèria i Companyia


Dijous 29 de novembre, en el marc de la Festa Major de Sant Sadurní, hem tingut a la biblioteca una Hora del Conte Golfa per a Adults. La sessió ha anat a càrrec de Misèria i companyia, els components de la qual són:





L'acte ha estat presentat per la regidora de cultura, Montse Medall

A Contes Estripats hem pogut gaudir durant un hora de narracions de diversos autors: des de Quim Monzó a Jorge Bucay, passant per Fèlix Calatayud, Alessandro Boffa, Pablo Pérez, Teresa Duran… Ha estat una bona excusa per gaudir de la música, escoltar una veu trencada i deixar-nos seduir per una de les disciplines més antigues: la narració oral.
 
Misèria i companyia és una formació que combina la narració de contes amb la música en viu i es caracteritza per l’elecció d’uns contes plens d’ironia i sarcasme amb l’humor com a fil conductor. Aquesta sornegueria tot sovint es contrasta amb petites dosis de melancolia. La música que acompanya els espectacles s’adapta en cada cas al caràcter de la narració. Sonoritats que viatgen des del swing a la bossa nova, amb composicions tant pròpies com d’altres autors. 
La formació Misèria i Companyia va néixer a Sabadell pels volts de l’any 2003.


Aquí us deixem un petit tast d’algunes de les músiques de l’espectacle Contes Estripats. Totes les composicions estan interpretades per David Calvo al saxo i harmònica i Arnau Berenguer a la guitarra:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada