25 de febrer 2013

Presentació del poemari "Ser home" d'Ian Bermúdez


Dijous al vespre hem tingut a la biblioteca "Moments poètics d'un Trans" -o bé la presentació del llibre Ser h(u)ome*∞(à)- a càrrec de l'autor sadurninenc Ian Bermúdez, acompanyat per la música de Daniel Argila i presentat pel poeta Santi Borrell. 


Ha presentat l’acte el poeta
sadurninenc Santi Borrell.



Per acompanyar les paraules de l'Ian hi ha hagut un petit concert de Dani Argila
Sobre l’obra:
Aquest recull ens parla del fet de ser una persona Trans (dins d'aquest nom hi ha persones transsexuals....però n'hi ha moltes més), de com es poden sentir les coses diferents des d'unes altres sexualitats, gèneres...un llibre que val la pena llegir -i sentir- per a poder entendre millor a aquestes persones. 
Ian Bermúdez ha fet una presentació molt interessant on s’han interpretat i recitat els seus poemes a partir d’objectes simbòlics, tot combinant peces musicals amb flauta travessera a càrrec del músic Daniel Argila. L’activitat s'ha complementat amb una petita mostra de llibres sobre la transsexualitat i, en finalitzar la lectura dels poemes, s'ha obert un espai de debat al voltant del tema amb l’objectiu de donar-lo a conèixer i ajudar a normalitzar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada