06 de març 2013

Inauguració d'exposició i tertúlia: "Dones d'aquí, dones del Marroc"

Per a la celebració del dia internacional de la Dona, el programa Xarxa de Dones de la Llum del Nord -en col·laboració amb la nostra biblioteca- ha organitzat una exposició que durant 15 dies mostrarà fotografies que reflecteixen temes que interessen i preocupen les dones al Marroc. Amb aquest treball el programa Xarxa de Dones de la Llum del Nord vol transmetre coneixements culturals sobre la realitat actual i les formes de vida de les dones al Marroc.

L’exposició, que recull quinze fotografies, és resultat d’un treball elaborat per aquest programa que des de fa 5 anys pretén conèixer les necessitats i il·lusions de la dones marroquines a Catalunya i facilita el seu procés d’acollida i integració a través de la formació, l’orientació i la participació.

Han presentat l’acte l’Asma Harti i la regidora de cultura, Montse Medall.

La inauguració d'aquesta exposició ha estat acompanyada d'un debat sobre “la realitat actual de les dones marroquines al Penedès i els reptes del futur”. També hi ha hagut un refrigeri amb te i pastisseria àrab.Membres de l'associació La llum del nord amb els regidors de Cultura i d'Igualtat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada