29 d’abril 2013

CELEBRACIÓ DEL 14è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA

Dimecres 24 d’abril la biblioteca ha commemorat els catorze anys d’existència amb l’acte infantil del lliurament de premis del concurs literari a la tarda i l’actuació del músic i monologuista El Sobrino del Diablo al vespre.

Amb “Històries, lletres i rock and roll” hem passat una bona estona cantant, llegint i parlant de literatura i rock. La biblioteca ha preparat una selecció d’obres de la literatura universal per a acompanyar les cançons del Sobrino.

Si voleu saber quines obres del Sobrino podeu trobar a les biblioteques:



Sobre el Sobrino

Diu la llegenda urbana que Juan Gómez (Barcelona, 1969) era un professor de batxillerat de llengua i literatura que va decidir canviar les aules pels escenaris i va adoptar el pseudònim d'El Sobrino del Diablo el 1999. El 2000 va guanyar els concursos de música Horta Guinardó i El Sol de Zaragoza, que el va portar a gravar el primer disc titulat En las nubes. Des de llavors ha realitzat més de 1800 actuacions per tota Espanya com a cantautor, rocker i monologuista tant a sales de concerts i teatres com a instituts. És un habitual dels circuits de petits locals i cafès teatre de tota Catalunya i actua a Barcelona quinzenalment. També té públic fidel a altres ciutats com a Madrid o a Saragossa.

El 2009 publica Perder la Dignidad amb convidats de luxe com ara Dani Flaco, Quimi Portet o Gerard Quintana (Sopa de Cabra).

Com a escriptor ha publicat “Thin Lizzy, la leyenda del rock irlandés” i “Introducción a Frank Zappa”, amb el pròleg d'El Gran Wyoming, editat per Editorial Milenio el 2001 i 2004 respectivament.

El show que ha portat a la nostra biblioteca, “Històries, lletres i rock and roll”, l’ha dut a terme en una cinquantena de biblioteques i a més de 80 instituts. És una aproximació divertida i musical als clàssics de la literatura.


Per més informació: www.elsobrinodeldiablo.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada