08 d’abril 2013

Maridatge de Paraules a càrrec de Victòria Cardona


Victòria Cardona ha estat l'escriptora encarregada de fer la xerrada per la Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní. Amb el títol d'"El privilegi de ser avis", l'autora ha parlat de la seva experiència tant com a àvia com com a escriptora de llibres sobre el fet de ser avi.
L'acte ha començat amb la presentació de la regidora de cultura, Montse Medall, la qual ha fet un repàs per la vida i els mèrits de l'escriptora.
La Regidoria d'Acció Social ha col·laborat en aquest acte, al final del qual hi ha hagut un piscolabis amb cava i coca.


Victòria Cardona és professora, escriptora i orientadora familiar. "L’avantatge de la meva feina és que em permet observar i reflexionar sobre el món d’ara i encaixar totes les peces del trencaclosques de la convivència", afirma. És autora d’Ensenyar a viure (2006 i 2010), Som avis (2008, 2010 i 2011), Conciliar la vida familiar (2008), Qui mana aquí? (2010), Un estrany a casa (2011), Un extraño en casa (2011) i ¿Quién educa a mi hijo? (2012).

 

A la biblioteca es poden consultar i agafar en préstec els següents volums de Victòria Cardona: "Som avis. La veu de l'experiència ens ajuda a tractar els nostres néts" i "Qui mana aquí? Els fills necessiten llibertat i autoritat".

Per a veure l'estat d'aquests llibres (si estan disponibles o prestats), cliqueu al següent enllaç:

La Regidoria d'Acció Social ha col·laborat amb la biblioteca per organitzar aquesta xerrada.

1 comentari:

  1. Va ser un plaer re-conèixe't Victoria Cardona!!!!
    Fas una tasca meravellosa.
    Saps expressar mitjançant les paraules i les vivències, molts valors.
    Ets fantàstica Victoria !!!!!


    ResponElimina