27 de gener 2014

PRESENTACIÓ DE LA NOVEL·LA JUVENIL “Secretos del pasado”

“Secretos del pasado”, de la jove penedesenca Paula Nadal, és la darrera novel·la presentada a la biblioteca i té com a característica especial el fet de ser l'obra d'una escriptora de 16 anys! 
Trobareu tota la informació de com aconseguir el primer llibre de la Paula Nadal en el seu blog.
Ha presentat l’acte la regidora de cultura, Montse Medall.
Laia Mir, amiga de la Paula, presentant-la.
Altres amigues de la Paula han llegit part del text de la novel·la.


Per tenir accés a la novel·la s'ha de fer via Internet, a l'espera que hi hagi molts lectors i una editorial publiqui la novel·la: http://secretos-del-pasado-libro.blogspot.com.es/https://www.facebook.com/pages/Secretos-del-pasado/229976997182172

Els assistents a l'acte han estat obsequiats amb punts de llibre fets a mà 
on apareix el codi QR i la web de "Secretos del pasado" 


Secretos del pasado
Relata la història d'una noia anomenada Valeria, la qual comença a descobrir coses del seu passat que inexplicablement sembla que estan lligades al seu present. La culpa, els sentiments, la soledat, l'amor cap als seus amics/amigues, i la necessitat d'estimar algú... són les coses que estan arrelades al seu interior, ja que Valeria és una noia amb un passat fosc, un present confús i un futur per aclarir. Amb l'ajuda d'un amic del passat, de les seves dues inseparables companyes i el que ella creu que és l'amor de la seva vida, es veurà obligada a resoldre el gran enigma que envolta la seva vida, i el més important: quina relació hi ha entre la mort de la seva mare i els terribles esdeveniments que se succeeixen ara.

Paula Nadal té 16 anys i està cursant 1r de Batxillerat. Va començar a escriure a la tendra edat de 8 anys, presentant-se a diversos certàmens literaris per a nens més joves de 10 anys, i a mesura que es va anar fent gran va anar pujant de categoria. Al gener de 2012 decideix començar a escriure una novel·la en un blog públic i un cop acabada es dedica a difondre-la cercant editorials que vulguin publicar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada