26 de febrer 2014

Carnestoltes a la biblioteca

Avui ens han visitat els infants de Mainada i HAN VINGUT EN PIJAMA!!!A la biblioteca ja han arribat els aires de Carnaval... com podeu veure en les fotos d'algunes visites de grups de dos anys de parvulari... disfressats per a l'ocasió!

També tenim programat un taller de Carnestoltes per al dia 26 de febrer; el dimarts dia 18 comencen les inscripcions. Estigueu a l'aguait!


I, per altra banda, ja està disponible l'especial de Carnestoltes del portal Gènius. Si accediu hi trobareu informació sobre les diferents celebracions que tenen lloc arreu de Catalunya i del món, cançons, refranys, receptes de cuina i manualitats.
També trobareu les màscares del Gènius, la Valentina, el Bit i el Playme que els infants podran pintar i retallar. Podreu consultar una guia de lectura inspirada en el Carnaval, així com un article especial de la revista Tretzevents.
Recordeu, a més que podreu cercar les activitats d'aquests dies a les biblioteques, veure les novetats que hi han arribat i algunes recomanacions de llibres inspirats en el Carnestoltes.
Us convidem a navegar pels continguts de l'especial.

Viu el Carnestoltes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada