30 d’octubre 2014

4t Most&Blogs de la Penedesfera i #6InstameetPenedès

 
Penedesfera

4t Most&Blogs o 14è Vins&Blogs de la Penedesfera i #6InstameetPenedès

Most&Blogs
El Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava us convida al 14è Vins&Blogs de la Penedesfera, o millor dit
Most&Blogs, ja que serà tematitzat en la cultura audiovisual per parlar de cinema, fotografia, sèries de televisió, curtmetratges, etc. L'espai de trobada serà el VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, el dissabte 8 de novembre a les 09:30 hores. Abans de la conversa a la Taverna de Vinseum, hi haurà prèviament una visita a l'exposició del Palau Reial i la pujada al campanar de la basílica de Santa Maria, per gaudir de les vistes sobre la vila i les vinyes del Penedès per gentilesa de Tríade Serveis Culturals. A continuació s'assistirà a la projecció de la collita 2014 de curtmetratges del festival a l'auditori del museu, amb el tast de vi i cava Mas Can Colomé i formates Xerigots posterior al patí gòtic del Vinseum. També se celebrarà una trobada d'instagramers dins el Most&Blogs, el 6è Instameet Penedès, amb un concurs fotogràfic que tindrà diversos premis. A la millor galeria de fotos publicades a Instagram abans de les 12 de la nit del diumenge, darrer dia del festival, una nit per a dues persones en una Masia del Penedès. Entre els assistents a la trobada de la Penedesfera se sortejarà una entrada doble per a l'acte de la clausura del festival. Els hashtags seran #6InstameetPenedès #MostBlogs #Penedesfera i són obligatoris per optar als premis. Per participar-hi només cal que tingueu un blog o un usuari d'instagram i us inscriviu aquí.

Poden venir bloguers i igers de dins i fora de la Penedesfera però només hi ha 40 places disponibles pels primers 40 que s'apuntin. L'activitat és gratuïta i aquest és el programa:
 
El hashtag a twitter serà #Penedesfera
Vinseum
 
El Most és un esdeveniment anual d’abast europeu que cada any vol recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, del vi i del cava. El Most també té facebook http://www.facebook.com/mostfestival i twitter http://twitter.com/mostfestival. La segona edició del festival se celebrarà del 6 al 16 de novembre de 2014 i vol ser l’acte principal al Penedès del Dia Europeu de l’Enoturisme (8 de novembre). Most també vol brindar pel bon cinema amb una programació acurada de bones pel·lícules i diverses activitats cinematogràfiques.
El Festival s’estructurarà en diverses seccions:
  1. Collita 2014: cada any recollirà la millor producció audiovisual europea sobre vins i caves. Constarà de diferents premis
  2. Gran Reserva: selecció de pel·lícules inèdites de grans autors i de qualsevol gènere.
  3. Premis Honorífics: cada any es convidarà autors i protagonistes del món del cinema i es premiarà la trajectòria dels més destacats.
  4. Mostra de Curtmetratges
  5. Sessions infantils
  6. Jornades professionals
  7. Seccions paral·leles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada