03 d’octubre 2014

Acte de presentació del cicle Biblioteques amb D.O. 2014

Octubre és enguany el mes de les Biblioteques amb D.O. a Sant Sadurní, en què s’organitzen una bona colla d’activitats de maridatge de cava i literatura entre la nostra biblioteca i les Caves El Xamfrà


L'acte de presentació ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura, Montserrat Medall, i Francesc Domínguez, responsable de Caves El Xamfrà. 
Per segon any consecutiu, la Biblioteca s’ha sumat al projecte "Biblioteques amb DO", una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya que dedica la seva atenció a les denominacions d'origen vitícoles catalanes, establint un maridatge de col·laboració entre la biblioteca de la Denominació d’Origen i un celler del territori. 


Enguany el maridatge es duu a terme durant el mes d’octubre amb CAVA EL XAMFRÀ, organitzant activitats de tot tipus al voltant del seu producte estrella, el Cava Brut Nature. Per a l’ocasió també s’ha editat una etiqueta especial i una placa de cava commemorativa. 
Així mateix s’ha inaugurat l’exposició “Cepas con arte” del pierenc Francesc Guirado, que escenifica amb ceps els processos de conreu, cura, poda, verema i premsat que es fan a les nostres vinyes. Per amenitzar-ho hi ha hagut acompanyament musical del duet de jazz de Víctor Nin (guitarra) i Joel Sempere (saxo).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada