28 d’octubre 2014

Conte per a adults "El Tast" de Roald Dahl

Seguim amb les activitats del cicle Biblioteques amb D.O. a Sant Sadurní, en què s’organitzen una bona colla d’activitats de maridatge de cava i literatura entre la biblioteca i les Caves El Xamfrà. Tots els actes van acompanyats amb un tast de Cava Brut Nature El Xamfrà.


Aquest darrer divendres hem tingut conte per a adults: "El Tast" de Roald Dahl, amb la narradora Jordina Biosca. 



Que ens el bevem el vi, és cosa sabuda per tots i tothom. Que sapiguem d'on
ve, i per què té tals o quals efectes o què ens arriba a fer fer, això ja és tota una altra història. Entre traguet i traguet, es tracta d'estirar el fil i a veure fins on ens porta. 
Jordina Biosca ha explicat textos de tradició oral, poesia, dites i endevinalles; amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Jordina Biosca
Actriu i narradora, es dedica íntegrament a la narració, dramatització i direcció d’espectacles per a petits i grans des del 1998 arreu de Catalunya. Ha participat en diversos festivals i cicles de narració, poesia i teatre d’arreu del país a part d’actuacions continuades en programacions estables de teatres, centres cívics, festivitats vàries, biblioteques, etc. Combina els espectacles íntegrament de text amb les actuacions amb acompanyament musical tant amb músics de formació clàssica com contemporània (Mauricio Molina, Colòmbia/NY –percussions -, Iris Gayete –tamborí i flabiol-, Lluís Giménez, Catalunya –guitarra clàssica -, Noemí Martínez, Catalunya – mezzo-soprano-, Albert carbonell -violí-, el grup musical Txala -Txalapartes- i el pianista Daniel Ligorio).
Compagina els espectacles amb la formació per adults i joves en el món de la narració arreu del país. Dirigeix des del 2005 el Festival En Veu Alta , 10 dies de festival internacional de contes i narració per adults a l’Alt Penedès. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada