23 d’octubre 2014

Xerrada “Revistes que es mengen” amb Josep Sucarrats, director de la revista “Cuina”

Revistes que es mengen
Sucarrats ha explicat com és el procés de creació d'una revista gastronòmica, des de l'elecció dels temes fins la distribució al quiosc, passant per l'elaboració de continguts. Ens ha desvetllat secrets com ara com són les sessions fotogràfiques de gastronomia i si els fotògrafs es mengen el que fotografien o no...

Josep Sucarrats
Va néixer a Abrera l’any 1975 i és periodista. Dirigeix la revista CUINA des del 2006. Ha publicat dues guies de viatges i participa regularment en espais gastronòmics de televisió i ràdio (RAC1, COM Ràdio, iCatFM, BTV). Ha estat col·laborador habitual d’El Matí de Catalunya Ràdio, La Tribu i també a Catalunya Ràdio. Ha escrit en diverses publicacions i col·labora mensualment amb la revista d’història Sàpiens, on signa la secció de temàtica culinària Un sopar amb… Ha estat professor de Periodisme Gastronòmic a la Universitat de Vic. I, fora de la feina, és un àvid cercador de noves experiències gastronòmiques a restaurants, mercats i cellers.
Aquest octubre justament treu al mercat la seva darrera obra: Històries de la Barcelona gormanda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada