Revistes que es mengen
Sucarrats ha explicat com és el procés de creació d'una revista gastronòmica, des de l'elecció dels temes fins la distribució al quiosc, passant per l'elaboració de continguts. Ens ha desvetllat secrets com ara com són les sessions fotogràfiques de gastronomia i si els fotògrafs es mengen el que fotografien o no...
Josep
Sucarrats
Va néixer a Abrera l’any 1975 i és
periodista. Dirigeix la revista CUINA des del 2006. Ha publicat dues guies de
viatges i participa regularment en espais gastronòmics de televisió i ràdio
(RAC1, COM Ràdio, iCatFM, BTV). Ha estat col·laborador habitual d’El Matí de
Catalunya Ràdio, La Tribu i també a
Catalunya Ràdio. Ha escrit en diverses publicacions i col·labora
mensualment amb la revista d’història Sàpiens, on signa la secció de temàtica
culinària Un sopar amb… Ha estat professor de Periodisme
Gastronòmic a la Universitat de Vic. I, fora de la feina, és un àvid cercador
de noves experiències gastronòmiques a restaurants, mercats i cellers.
Aquest octubre justament treu al
mercat la seva darrera obra: Històries de
la Barcelona gormanda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada