04 de desembre 2014

Festa Major a la biblioteca

ACTES A LA BIBLIOTECA PER FESTA MAJOR

DIJOUS 27 DE NOVEMBRE 
INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ
“ELS CAIXONS DELS SOMNIS”



Pintura sobre fusta de Curulla, el nom artístic de la florista Núria Torres Curulla, que ja va exposar per Fires a la sala annexa de l’Index però que ara ens presenta obra nova, molt original. La mostra serà a la biblioteca fins Nadal. 









DIVENDRES 28 DE NOVEMBRE 
PRESENTACIÓ DEL CAPGRÒS DEL BOTI BOTI
Les creadores del capgròs, la Montse Mateu i les seves companyes del taller de Capgrossos, han explicat a la canalla el procés de creació de la mascota del Boti -que el dia següent, dia de Festa Major, ha participat a la cercavila-. La presentació ha finalitzat amb un berenar per a tots els assistents.















DIVENDRES 28 DE NOVEMBRE
HORA DEL CONTE GOLFA “Contus interruptus” amb Joan Boher


Natural de San Pedro de Cazorla, Don Joan de Boer es va veure obligat a abandonar la seva vila natal després de batre's en duel i causar la mort de Don Francisco de Alcántara. La fugida atzarosa el va portar a recórrer les costes d'Àfrica fins arribar a la península aràbiga, on fou fet pres per una banda de pirates sarraïns. Venut com a esclau al mercat de Turcalem, entrà al servei de la Sultana Gulbeiatz, la més preciosa de les sultanes dels regnes orientals, vivint dos anys al seu costat. Obligat a fugir altra vegada, fou víctima d'un naufragi que el dugué fins a les costes de Grècia, on conegué l'amor de la seva vida, una monja anomenada Doña Inés. Després de confessar-li la veritat de les seves aventures, ella desapareix, deixant Don Joan orfe d'amor.

El conegut narrador Joan Boher ha tornat després de l'èxit assolit amb Contes petits per a nens grans per posar-se en la pell del misteriós amant emmascarat que ens relata, en viu i en directe, les seves extraordinàries aventures -i desventures- amoroses, un grapat d'històries fascinants, amanides amb molta sensualitat i humor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada