05 de març 2015

Presentació de les bases del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres


En la darrera trobada del club de lectura, la biblioteca ha presentat les bases del concurs literari "Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres 2015".



Les bases són les següents:


2 comentaris:

  1. Hola, bona tarda: sóc Jordi Fernando, d'Editorial Meteora, l'editorial que publicarà el llibre premiat. Al Facebook, quan he difós la notícia vostra de la presentació de les bases del concurs "Celler de Lletres", hi ha hagut gent que s'ha queixat pel fet que demaneu 5 fotocòpies dels originals presentats.

    Jo personalment crec que enviant el PDF n'hi hauria d'haver prou, i després, depenent de les necessitats, fer només les còpies que calguessin a fi de no imprimir i gastar paper inútilment.

    Aquesta és l'opinió de moltes persones i també de moltes organitzacions de concursos. Ara bé, l'organització vostra és qui té l'última paraula, naturalment.

    I perdoneu la intromissió.

    Una abraçada,
    Jordi Fernando

    http://www.editorialmeteora.cat

    ResponElimina
  2. Benvolgut Jordi
    entenem aquesta opinió, és del tot normal que els escriptors vegin el lliurament de cinc originals en paper com a un element força farragós
    Però des de la Biblioteca varem valorar aspectes relacionats sobretot amb el Jurat: es tracta de membres del club de lectura que llegeixen en paper, i que realment el fet d'imprimir des de la Biblioteca cinc còpies de cadascuna de les novel·les presentades es feia del tot impossible.

    De tota manera esperem que aquest fet no sigui un impediment per que hi hagi força participació
    i moltes gràcies per comentar-ho
    cordialment,

    Glòria Bricollé
    Directora de la Biblioteca Ramon Bosch de Noya
    Sant Sadurní d'Anoia

    ResponElimina