04 de juny 2015

Presentació del conte "Per què és tan bona la llet de la mama?"

Aquest divendres hem tingut, a la sala infantil, una presentació de conte amb les autores: la Mercè Aranda i la Sara Freixedas. El llibre que han presentat -"Per què és tan bona la llet de la mama?"- vol promocionar la lactància materna i donar a conèixer i normalitzar alguns aspectes relacionats amb la mateixa.

Introducció per part de les autores

El text del conte és de Sara Freixedas, metgessa de família a l'equip d'Atenció
Primària del Penedès Rural i assessora de lactància materna a Vilafranca. I les il·lustracions són de Mercè Aranda, treballadora social de Sant Sadurní d'Anoia i aficionada a les arts plàstiques en general.


Lectura del llibre per part d’infants i projecció de les pàgines del llibre

El projecte del llibre neix de la necessitat de l'autora d’explicar alguns temes que va anar descobrint durant la seva formació com a assessora de lactància materna i li van cridar l’atenció, per poc coneguts i fins i tot sorprenents.

El conte té com a objectiu la promoció de la lactància materna i donar a conèixer i normalitzar alguns aspectes relacionats amb l'alletament matern. Pel seu contingut i presentació, el conte va dirigit tan a grans com a petits.
Aquesta primera edició del llibre ha estat possible gràcies al suport i col·laboració de les regidories de salut dels ajuntaments de Vilafranca del Penedès i de Santa Margarida i els Monjos i es posarà a la venda coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Tots els beneficis de la venda del conte es destinaran a les entitats de suport a la lactància materna: GAMMA Vilafranca i Pit Nature de Santa Margarida i els Monjos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada