30 de juny 2015

Sílvia Romero guanya el 43è Premi Literari d’Alberic 2015



Per unanimitat, el Jurat de la 43a edició dels Premis Literaris d’Alberic 2015 ha acordat d’atorgar el Premi Francesc Badenes Dalmau de Poesia a Sílvia Romero i Olea per Abcdari poètic. Així mateix, ha acordat concedir el Premi Rafael Comenge de Narrativa Curta a Josep Lluís Roig Sala per l’obra titulada Els peus gelats. Les obres seran editades per l’Ajuntament d’Alberic, gràcies al conveni subscrit amb Perifèric Edicions. 

Sílvia Romero (Barcelona, 1962) és llicenciada en Filologia Catalana i ha estat premiada en nombrosos certamens literaris; entre ells, ha guanyat el Premi Ramon Planes de Narrativa Breu 2006, el Premi Columna Jove 2010 o el XVè Premi el Lector de l'Odissea amb la novel·la "Lladres d'històries", publicada per l'editorial Proa el 2014 amb el títol "El plagi".
Des del 2004, ha publicat sis novel·les. Encara que la seva producció literària és més notable en aquest gènere, ha fet nombroses incursions en el relat breu, en el gènere teatral i en la poesia. 

Actualment treballa com a conductora de Clubs de Lectura en biblioteques (com la nostra) i manté una gran activitat en el món de la cultura. El gener de 2014, juntament amb Olga Sanfeliu i Maria Jesús Royo, va fundar la revista de creació literària Inèdits. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada