16 de setembre 2015

La Biblioteca Torras i Bages durant les obres

Des del passat 17 d'agost la biblioteca de Vilafranca està tancada per dur a terme en l'edifici tot un seguit de millores energètiques i d'estructura.


Sou molts, els usuaris que ens pregunteu què heu de fer amb els préstecs que teniu a casa i de quina manera podeu gestionar les renovacions i altres serveis. Per tal de donar resposta a aquestes consultes, us detallem el següent:

On puc retornar els préstecs mentre la biblioteca estigui tancada?
Disposeu de la bústia de retorn que trobareu a la façana de la biblioteca.

Cal renovar el préstec del que tinc a casa?
No. Tots aquells llibres, revistes, pel·lícules o cd's que tingueu a casa en préstec, us els podeu quedar sense necessitat de renovar el plaç, ni per telèfon ni per internet. Probablement rebreu avisos de cortesia que genera automàticament el programa de gestió, demanant-vos que retorneu els préstecs: ignoreu aquests avisos mentre la biblioteca estigui tancada. Les penalitzacions i bloquejos que puguin tenir lloc durant aquest període seran esborrats un cop restablim el servei.

Què passarà amb les reserves?
Les reserves de llibres o altres documents que es van realitzar abans del tancament de la biblioteca o que es puguin fer per internet, es respectaran per ordre d'entrada i s'executaran un cop s'hagi restablert el servei.


Disculpeu les molèsties i esperem poder-vos anunciar ben aviat la data exacta d'obertura de la Biblioteca Torras i Bages.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada