02 d’octubre 2015

Inici del cicle Biblioteques amb D.O. 2015

Ahir dijous 2 d'octubre a la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya es va dur a terme l'acte d'inauguració del Cicle Biblioteques amb DO, la proposta que marida la cultura amb el Reserva Nature de Caves Blancher.
 





Montse Medall, regidora de Cultura, va destacar la col·laboració per tercer any consecutiu de la biblioteca amb cellers de la vila, agraint la col·laboració de diverses entitats i administracions, i va repassar els actes que es duran a terme durant tot el mes d'octubre: el lliurament del 1r Premi de Novel·la Curta, tastos comentats, maridatges, recitals de poesia, presentacions de llibres, concerts, tallers i contes per a infants, conferències i la donació de les actes dels congressos internacionals de la Confraria... tot plegat gràcies a la gran implicació del Josep Carbó.

Josep Carbó, portaveu de les caves Blancher, va posar èmfasi en la voluntat de les caves i la família en participar en els actes culturals de Sant Sadurní i va destacar també que obria les seves portes a tota la vila, presentant un producte de qualitat a la capital del cava. Carbó també va explicar en què consistia el fons d’art de les caves, mostrant la tria de quadres del pintor Vilanova: un repàs de catorze anys de pintura dedicada a Blancher.

En acabar, el teclista Kyke Serrano va oferir un tast del seu espectacle “Música entre copes”, creacions originals basades en el paisatge vitivinícola de la nostra terra.

El proper acte és avui mateix: a les 18:00 amb l’hora del conte “En Cesc i la bruixa Fil·loxera” de Sandra Rossi, a les Caves Blancher. Narracions per a tota la família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada