25 de febrer 2016

Laboratoris de lectura portàtils: “Avui és un bon dia per canviar el món”

Ja fa dies que el nostre company Alonso està pintant "el llibre" que tenim a la placeta de davant de la sala infantil per a poder-hi realitzar una activitat molt engrescadora que ha tingut el títol de: Laboratori de lectura portàtil.
Si mireu les fotografies veureu com la Teresa, responsable de la sala infantil, ha disposat tota una sèrie de llibres seleccionats per mostrar-los als infants i les famílies que s'havien inscrit prèviament al Laboratori. Veureu com les famílies han tingut ocasió de tocar i mirar bé els llibres, després d'escoltar la narració de la història d'"El jardí subterrani". Després els participants han sortit a la placeta i hi han escrit el que els ha sortit del cap i del cor, segons les emocions que els han anat sorgint en aquest "laboratori".
També, amb l'ajuda de l'Alonso, han estampat flors al "nostre llibre" per fer-lo encara més alegre i acolorit. El sol ha marxat però les ganes de participar en aquesta activitat artística han continuat ben enceses... I al final la plaça ha quedat tota decorada i il·lustrada per aquests nens i nenes que han volgut acompanyar-nos en aquesta nova aventura, els Laboratoris de lectura portàtils!

N'hi haurà més... que volem repetir!











1 comentari:

  1. Va estar molt bé!
    Ens va agradar molt, va ser molt amè i participatiu.

    Nosaltres també en volem més!!

    ResponElimina