05 de juliol 2016

Bibliocasal dels éssers diminuts fabulosos



Enguany el Bibliocasal, l'activitat que organitza cada juliol la biblioteca amb els casals d'estiu, s'ha centrat en els éssers diminuts fabulosos, aprofitant que a la biblioteca tenim una exposició monogràfica sobre el tema. És una mirada divertida a la literatura infantil sobre els follets, les fades i totes les criatures màgiques que viuen al bosc (es tracta d'una exposició creada per Tantàgora i que és propietat de la Diputació de Barcelona). 

Aquest any comptem amb el suport de la Marga Velasco, alumna en pràctiques del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació Infantil de l'Escola Intermunicipal. A la foto, amb la Teresa i un dels grups del bibliocasal



Durant tres setmanes, la biblioteca rep visites de nens i nenes que van des d'educació infantil fins a 4t de Primària, tots amb moltes ganes d'escoltar contes i de llegir.
Per als més grans, de 2n a 4t, oferim un Story Time amb la Martina Kulichova de l'acadèmia d'idiomes Mediterrània. La Martina ens apropa a quatre éssers fantàstics de la tradició anglesa: Fairies, Leprechauns, Brownies i Pookas. Ens n'explica les característiques, gustos, vestuari, aspecte físic, lloc on viuen...



Les sessions, tant de petits com de grans, s'estructuren de manera que es combina una estona de narració de contes, una estona de lectura i una activitat complementària. 
Els infants, embadalits observant les peculiaritats dels éssers diminuts
Els casals que vénen aquest juliol a la biblioteca són: 
  • el casal de la Mainada,
  • el de l'Esplai Xip Xap del Col·legi Sant Josep,
  • el de l'Escola Bressol la Fil·loxereta,
  • el Casal d'Estiu Municipal
  • i el de l'Escola El Carme (tant nens del casal d'estiu com nens de la llar d'infants).










A la biblioteca tenim molts contes sobre follets, fades i altres éssers diminuts. Si hi voleu donar un cop d'ull, cliqueu a: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada