29 de setembre 2016

Reunió del jurat del 2n Premi de Novel·la Curta "Celler de Lletres"

El gener de 2016 es van fer públiques les bases del 2n Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, una convocatòria de certamen literari organitzada per la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya que té com a objectiu el suport a la creació literària per a joves i adults que sigui de qualitat i a la vegada generar contingut de ficció relacionat amb el món de la vinya, el vi i el cava, donat el buit en el mercat d’aquest tipus de novel·les.

Tal com regeixen les bases, el jurat està format per membres del Club de Lectura “Celler de Lletres” i de la regidoria de Cultura. Enguany els membres són:
· Montse Medall (regidora de Cultura)
· Sílvia Romero (conductora del club i presidenta del jurat)
· Maria Rosa Figueras (membre del club de lectura Celler de Lletres)
· Maria Parera (membre del club de lectura Celler de Lletres)
· Glòria Bricollé (directora de la biblioteca)
    D’esquerra a dreta: Montse Medall, Maria Rosa Figueras, Sílvia Romero,
Maria Parera, Glòria Bricollé i Jordi Fernando

Dimarts 20 de setembre es va reunir el Jurat per a deliberar quina seria l’obra
guanyadora i ja tenen resultat final, que es farà públic el dijous 6 d’octubre a les 20:00 a la Biblioteca en el marc del cicle d’activitats Biblioteques amb D.O.

Recordar que el premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora sota el segell de l’editorial Meteora, amb qui la persona guanyadora signarà el corresponent contracte d’edició. L’autor/a també rebrà 25 exemplars del llibre editat i un lot de productes locals.


Els membres del Jurat destaquen la diversitat d’estils i arguments de les obres presentades que fan que la segona edició del certamen, dedicat a la literatura de ficció amb temàtica vitivinícola, s’encamini amb pas ferm cap a un premi literari de llarg recorregut. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada