26 d’abril 2017

Actes de celebració del 18è aniversari de la biblioteca

18è ANIVERSARI DE LA BIBLIOTECA

Dilluns 24 d’abril la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya, la nostra, va celebrar divuit anys de servei a l’edifici del carrer Sant Pere a través de dos actes.

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL CONCURS LITERARI “Un correfoc amb els diables Se M’n Refum”


Un total de 200 nens i nenes de 4t de primària van participar al certamen literari sobre els 30 anys de la colla de dimonis local i els guanyadors han estat:


ESCOLA
TÍTOL DEL CONTE GUANYADOR
PSEUDÒNIM DE L’AUTOR/A
NOM REAL DE L’ALUMNE/A
EL CARME
Avui he descobert una cosa fantàstica!
PEANUTS
Jana López Rey

JACINT VERDAGUER
El Concurs a l’espai
CUPKAKE
Sara Queral Llopart
JACINT VERDAGUER
Jo coneixo un diable!
ESTRELLA
Judit Mas Joaquin
LA PAU
La Diablessa Se M’n Refum
GATETA
Izaskun Bello Gomez
LA PAU
El dia que vaig ser diablessa
ASOR

Rosa Martinez Peribañez
SANT JOSEP
El Dimoni que porto a dintre
ESPURNETA DIMONIETA
Ona Medina Munné
SANT JOSEP
L’Experiència dels dimonis
CARIOCA

Isabel Salvador Albiac
SANT JOSEP
El gran dia dels Se M’n Refum
TASHA

Tania Onorato Romero
El Jurat, format per Montse Medall (regidora de Cultura), Jep Bargalló (en representació dels Diables), Eulàlia Canyís (regidoria de Normalització Lingüística), Olga Morència (regidoria d’Educació), l’equip de treball de la Biblioteca i els representants de les quatre escoles de la vila... va lliurar els premis a totes les vuit guanyadores.

Tots els contes participants estaran exposats a la sala infantil fins el 13 de maig. I els contes guanyadors es publicaran al Programa de Fires de setembre.
L’acte es va cloure a la Plaça dels Gotims amb una petada de la colla de Joves Diables Se M’N Refum acompanyats dels Tabalots; i també amb un berenar popular. 

Des de la Biblioteca es vol donar les gràcies a tots els participants, a les escoles, al jurat, als Diables i els Tabalots per la gran feina que ha suposat aquest concurs. 


INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ “AMARTS, EL COR DE L’ART”El segon acte de celebració de l’aniversari de la biblioteca va ser la inauguració de la mostra pictòrica dels alumnes joves i adults de l’escola de pintura Amarts.
Des de fa dotze anys els artistes locals d’aquesta escola mostren els seus treballs.
Van inaugurar l’exposició la regidora de Cultura, Montse Medall, i els responsables d’Amarts, Antonio Palmeira i Cecilia Valese. Es va cloure amb una copa de cava Maria Rigol Ordi.
Els quadres es podran gaudir fins el 13 de maig.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada