14 de novembre 2017

Sílvia Romero i Olea, conductora del Club de lectura Celler de lletres i Escriptora de Capçalera de la Biblioteca, guanya el Premi de Narrativa “Blai Bellver”

Sílvia Romero i Olea, conductora del Club de lectura Celler de lletres i Escriptora de Capçalera de la Biblioteca, guanya el Premi de Narrativa “Blai Bellver”


Divendres 10 de novembre el Club de lectura Celler de lletres es va reunir per a la seva trobada mensual, i vam aprofitar els darrers minuts de la sessió per celebrar el nou guardó literari que ha guanyat Sílvia Romero, la nostra conductora del Club de lectura i també Escriptora de Capçalera de la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.


Amb la novel·la El jurament, Sílvia Romero ha obtingut el Premi de Narrativa “Blai Bellver”, dins el certamen del XXXIV Premis Literaris Ciutat de Xàtiva.

Segons ens va comentar l’obra serà publicada per l’Editorial Bromera el juny de 2018, i l’argument avança en dues línies narratives, una en època actual i l’altra ambientada, sobretot, al Londres del segle XVII. Ja a l’inici de la novel·la es descobreix, rere una pintura d’escàs valor artístic, una altra pintura que possiblement es podria atribuir a Rembrandt. La investigació per verificar aquest supòsit ens conduirà a la història londinenca esmentada, just quan la ciutat acaba de superar l’epidèmia de pesta. Els personatges que hi conflueixen ens oferiran una narració on el que preval és l’amor i la lleialtat, però també la mesquinesa i la venjança. I al costat d’aquests sentiments hi ha la força de la paraula quan aquesta es converteix en jurament.

Enhorabona, Sílvia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada