05 de març 2018

Presentació del llibre "Somriures valents"

Ens han visitat dos grups de nens i nenes del Centre Vilarnau, que han pogut gaudir del conte que la penedesenca Marta Fos ha escrit, amb il·lustracions de Miguel Ángel Teijeiro: el conte solidari 'Somriures valents'. Els infants també han pogut fer-li totes les preguntes que se'ls han acudit:




El llibre mostra la malaltia de Duchenne explicada per un nen que la pateix. És una forma de conscienciar a la societat i als infants de la vida que porten els nens que pateixen la distròfia muscular de Duchenne. 
Està editat per l’associació Duchenne Somriures Valents i els beneficis del llibre aniran destinats íntegrament a donar suport a dos dels projectes proposats per la Unitat de Patologia Neuromuscular i el Laboratori d'Investigació Aplicada en Malalties Neuromusculars Infantils que formen part del Servei de Neurologia de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Concretament al projecte de suport psicològic als nens i famílies amb la distròfia muscular de Duchenne i Becker i al projecte per la investigació i recerca de la malaltia. 


Podeu trobar el conte a la Xarxa de Biblioteques Municipals:
http://aladi.diba.cat/record=b1834107~S171*cat
 
Marta Fos ha escrit altres contes, sempre llibres solidaris:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada