08 d’abril 2019

Presentació de la novel·la "Terra aspriva" de Sebastià Bennasar, guanyadora de la 4a edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres

Presentació de la novel·la "Terra aspriva" de Sebastià Bennasar
 guanyadora de la 4a edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres


Aquest divendres passat dia 5 d'abril es va dur a terme a la Biblioteca la presentació en societat de la darrera novel·la guanyadora del Premi Celler de Lletres, el certamen literari organitzat per la Biblioteca de Sant Sadurní i que premia la millor novel·la de temàtica vitivinícola.



Es tracta de Terra aspriva, un western de l'autor mallorquí Sebastià Bennàsar



A l'acte hi van participar l'autor mateix, Sebastià Bennàsar, l'editor Jordi Fernando de l'Editorial Meteora, la regidora de Cultura Montserrat Medall, la portaveu del jurat del premi l'escriptora Sílvia Romero, les membres del jurat Natàlia Colet i Cristina de la Cruz i l'acalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas.

El llibre es pot adquirir a totes les llibreries, en el cas de Sant Sadurní a la Llibreria Jepi. Es tracta d'una novel·la en format breu, de menys de cent pàgines, on els lectors hi trobaran tocs de crítica social, de drama rural i on Bennàsar fa un homenatge als westerns clàssics.

Actualment està en curs la 5ena edició del Premi, consulteu les bases al web www.santsadurni.cat/premicellerdelletres




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada