03 de maig 2019

Presentació del llibre: "La Nit és bonica: condicionar positivament la nit facilita el son dels infants". A càrrec de les autores, Neus Arnan i Victòria Blanco

Dimecres 8 de maig, a dos quarts de sis de la tarda, podeu venir a la presentació del llibre a càrrec de les seves autores. És una presentació per a públic familiar, amb infants des de 6 mesos fins a 6 anys, sense inscripció prèvia.



La nit és bonica és un conte infantil pensat per a famílies amb infants de 6 mesos a 6 anys, com a eina per a ajudar a conciliar el son. Es ven a preu de cost, 5€, per tal de recuperar la inversió i sense ànim de fer-hi negoci. Hi trobareu el conte de la Neus Arnan, les il.lustracions de la Vicky Blanco, una guia de lectura i molt d'amor.
Neus Arnan i Cabezas és coautora del llibre de narrativa 22 contes a la vora de la independència (Voliana, 2013); del llibre d'assaig De la conciència a la conducta (7dquadre, 2009) i del recull d'articles El català em sedueix (7dquadre, 2011). Ha participat en desenes d'exposicions fotogràfiques, en diverses lectures en veu alta i ha il·lustrat el recull de contes Ni ase ni bèstia de David Vila i Ros (La Busca, 2010) en el seu formt digital niasenibestia.blogspot.com (2012).
Victòria Blanco Maiquez és una artista multidisciplinària nascuda a Catalunya. Els últims anya ha viscut a Islàndia i a Escòcia. Allí ha descobert una manera de viure senzilla i serena, i així ho reflecteixen els seus dibuixos.

Cap comentari:

Publica un comentari