08 de maig 2019

Supernit a les biblioteques

Vine a la biblioteca i inscriu-te a la Supernit a les biblioteques del 31 de maig...


Activitat per a famílies per a infants de 4 a 10 anys

Les inscripcions es fan presencialment a partir del dijous 9 de maig a la sala infantil, en el següent horari:

Matins de 12.00 a 14.00H
Tardes de 16.00 a 20.30H

La trama de la Supernit a les biblioteques
La història d’aquesta trama de la família del Super3 comença quan a les biblioteques públiques d’arreu de Catalunya comencen a desaparèixer llibres de manera misteriosa. Gràcies a bibliotecaris i súpers que alerten d’aquesta situació, i a la posterior visita de la família del Super3 a algunes d’aquestes biblioteques, es descobrirà que qui està robant els llibres és el Senyor de les Ombres.

Estirant del fil de les investigacions, s’esbrina també que, cada dia, al caure la nit, el Senyor Pla, amagat en un cau tenebrós, fa servir una màgia fosca i perillosa per aconseguir donar vida als malvats clàssics dels contes. Així, els malvats (bruixes, fantasmes, llops, vampirs, mòmies, zombies, reines ambicioses, pirates, etc.) aconsegueixen sortir de les planes dels llibres i es converteixen en una tropa perillosa al món real, sempre al servei del Senyor de les Ombres.

La família del Super3 descobrirà, potser ja massa tard, que només la màgia positiva de les petites elfes, la Nenúfar i la Matoll, pot lluitar contra el poder fosc del Senyor Pla. Però elles són massa petites i els malvats són molts, i poderosos. Per això, la família del Super3 necessita que tots els nens i nenes de Catalunya vagin el 31 de maig, a les 20 h, a la biblioteca del seu poble o ciutat i, unint la seva màgia positiva, aconsegueixin que tots els malvats dels llibres retornin a les pàgines d’on no havien d’haver sortit mai.

Com participar-hi?
L’activitat és gratuïta, però la capacitat dels espais és limitada i cal inscriure’s prèviament a la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada