13 de juny 2019

BiblioLabs d'estiu a la Biblioteca

A partir de dilluns vinent, 17 de juny, començaran les inscripcions als BiblioLabs d'estiu al web www.santsadurni.cat/bibliolabs

BIBLIOLABS D’ESTIU A LA BIBLIOTECA
Tallers per a infants entre 1r i 4t de primària

Experimenta amb ciència, art i tecnologia

Dimecres 3, 10 i 17 de juliol

A partir de les 18h



3 de juliol

Hora: 18 h
“Introducció a la robòtica bàsica amb Makey Makey” per a infants entre 1r i 4t de primària 


Makey Makey és una placa de disseny obert que simula un teclat o un ratolí d'ordinador. Aquesta placa permet convertir qualsevol objecte, superfície o "cosa" conductiva en un comandament. Aprendrem d'una forma lúdica i divertida com funciona la conductivitat.

10 de juliol
Hora: 18 hora: 
“Fes el teu moc (Slime)” per a infants entre 1r i 4t de primària 

Crearem el nostre propi Slime seguint el mètode científic. Afegirem i mesclarem amb precisió les substàncies adients i crearem un fluid no newtonià, desafiant així la classificació sòlid-líquid. Compte, que l'exactitud en les mesures és important perquè el moc sigui prou viscós!



17 de juliol
Hora: 18 h
"Descobrim les joguines òptiques” per a infants entre 1r i 4t de primària 
Els orígens del cinema es troben en les joguines òptiques, aparells capaços de crear la il·lusió del moviment a partir de dibuixos estàtics.
Descobrirem el secret de les imatges en moviment tot jugant amb els mateixos aparells amb què els nens i nenes es divertien abans de la invenció del cinema. I, al final, farem una senzilla joguina per a cada nen i nena, per a que continuin practicant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada