26 de setembre 2019

Dimecres 2 d'octubre es lliura el Premi de Novel·la Curta Celler de LLetres


DIMECRES 2 D’OCTUBRE, LLIURAMENT DEL PREMI CELLER DE LLETRES


Dins els actes de presentació del Cicle Biblioteques amb DO, dimecres 2 d’octubre es donarà a conèixer l’obra guanyadora de la 5ena edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres, especialitzat en ficció en català de temàtica vitivinícola organitzat per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

El passat dimecres es va reunir el jurat, format per la regidora de Cultura Marta Castellví, l’escriptora i moderadora de clubs de lectura Sílvia Romero com a presidenta del jurat, Glòria Bricollé com a directora de la Biblioteca, Teresa Amposta i Montserrat Canals com a membres del club de lectura Celler de Lletres i en Francesc Gil-Lluc, editor d’Edicions Saldonar, editorial encarregada d’editar a partir d’ara les obres guanyadores del certamen  literari.




Tal com esmenten les bases, el premi consisteix en l’edició de l’obra guanyadora, amb qui l’autor/a signarà el corresponent contracte d’edició. Aquesta obra es publicarà a principis del 2020 i se’n farà una presentació a la mateixa Biblioteca.
Així mateix l’autor o autora rebrà una dotació econòmica de 500 euros, 25 exemplars del llibre editat i productes de la població.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada