14 de desembre 2019

Ha començat la segona promoció del Club de lectura “Petits Clàssics”



Aquest curs ha començat la segona promoció del Club Petits Clàssics, amb nenes i nens lectors nascuts l’any 2010.

Promoció de lectors nascuts el 2010

Des del 2016 la biblioteca organitza un club de lectura infantil especialitzat en literatura universal adaptada als nens i nenes amb l’objectiu de crear un espai de promoció de la lectura on els infants puguin compartir el que llegeixen d’una manera divertida. 


Es tracta d’unes trobades quinzenals per a infants que comencen el club quan estan cursant 4t de primària i fan tot un recorregut literari durant tres anys, fins que finalitzen l’educació primària a 6è. Durant aquest trajecte es troben cada dues setmanes els dijous a la tarda i comenten els llibres que estan llegint a casa, tant sols com amb la companyia de la família. 

Després, quan vénen a la tertúlia a la biblioteca, comenten els aspectes que més els han agradat, els que els han sorprès, o qualsevol detall que vulguin compartir amb els altres companys del club. 

Aquestes tertúlies estan moderades per la Núria Talavera, filòloga i mestra, que actua com a conductora, facilitant el diàleg i la interacció entre els nens i nenes lectors. Durant aquests clubs s’han llegit llibres com  Les aventures de Tom Sawyer de Mark Twain, Frankenstein de Mary Shelley, Conte de Nadal i Oliver Twist de Charles Dickens, Platero y yo de Juan Ramon Jiménez, El llibre de la jungla de Rudyard Kipling i El Gegant egoista d’Oscar Wilde. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada