21 de març 2020

Recomanacions amb la biblioteca virtual e Biblio: coneixements per adults: "Breve historia de la vida cotidiana del Imperio romano", de Lucía Avial Chicharro


Títol: Vida cotidiana del Imperio romano

Autor: Avial Chicharro, Lucía

Editorial: Nowtilus, 2018

Us heu preguntat mai quines festes celebraven els romans? O quines eren les seves tradicions i costums? O fins i tot, quina educació rebien els seus fills? Amb aquest llibre Breve historia de la vida cotidiana del Imperio romano podreu obtenir la resposta per a aquestes qüestions i moltes més.

De la mà de Lucía Avial, prestigiosa arqueòloga i experta en el món romà, us capbussareu dins de les entranyes de l’Imperi romà, tot descobrint, quin era el modus vivendi dels seus ciutadans, com s’organitzaven les ciutats al llarg del territori, quina era la seva estructuració social, i fins i tot, com operava la maquinaria militar romana que va arribar a conquerir bona part d’Europa, entre d’altres.

Dividida en 12 capítols, amb aquesta obra obtindreu de forma resumida, però al mateix temps molt detallada, una visió global per entendre com funcionava i s’organitzava una de les civilitzacions més grans i duradores de la història de l’antiguitat. 

Podreu trobar aquest llibre a l’eBiblio, mitjançant aquest enllaç:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada