31 de març 2020

Recomanacions amb la biblioteca virtual eBiblio: cinema

Títol: An elephant sitting still
Director: BO, Hu

Considerada internacionalment per la crítica com una obra única, l'òpera prima del cineasta Hu Bo destaca per una escenificació magistral amb trets de seqüència hipnòtica i una bellesa vertiginosa i elegíaca que impregna cadascun dels 234 minuts de la pel·lícula. Hu bo es va suïcidar tan aviat com la postproducció de la pel·lícula va ser acabada a l'edat de 29 anys. Un immens talent que deixa com a llegat una de les obres mestres imprescindibles del cinema xinès contemporani. Com Béla Tarr, un mentor i amic de Bo, ha assenyalat que "aquesta pel·lícula ens acompanyarà sempre." (D'A Festival)


Al nord de la Xina, una enorme ciutat post industrial es submergeix en una boira perpètua que atrapa els seus habitants. Un matí, un simple altercat entre dos adolescents d'Institut forjarà el destí de quatre individus, víctimes de l'egoisme familiar i la violència social. Tot el que comparteixen és la mateixa obsessió recurrent: fugint de la ciutat de Manzhouli, on diuen que un elefant de circ roman assegut durant hores, immòbil, aliè als problemes del món.

Podreu trobar aquesta pel·lícula a l’eBiblio, mitjançant aquest enllaç i posant el títol en l'espai de cercar,https://catalunya.ebiblio.es/opac/#fichaResultados


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada