24 de març 2020




Recomanacions amb l'ebiblio: pel·lícules per visualitzar en línia


La plataforma eBiblio Catalunya ha incorporat més de 2.300 títols de pel·lícules per visualitzar en línia a través del nou servei, ebibliocat.efilm.El catàleg que s’ofereix inclou pel·lícules, curtmetratges, concerts i documentals.Els usuaris de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya poden accedir de manera gratuïta a l'efilm. 

Per accedir a aquests continguts digitals només cal disposar del carnet d’usuari d’una biblioteca del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i identificar-se a la biblioteca digital eBiblioCat . Recordeu que heu de posar el vostre número de carnet de la biblioteca i el pin, recordeu que inicialment el PIN és la data de naixement (ddmmaaaa)

Cada usuari podrà tenir en préstec dues pel·lícules simultàniament amb un màxim de 8 títols al mes. El temps de visualització de cada pel·lícula és de 72 hores i amb la mateixa validació s'hi podrà accedir des de diferents dispositius.


Us proposem una recomanació:






Títol : Lady Macbeth 

Director: William Oldroyd 

Guió. Alice Birch (Novela: Nikolai Leskov) 

El seu títol pot ser inequívocament shakespearià, però aquest relat punyent de passions criminals -sobre paper basat en la novel·la «Lady Macbeth de Mtsensk», publicat per Nikolai Leskov el 1865- recorda sobretot Madame Bovary, i Anna Karènina, i Lady Chatterley i altres heroïnes literàries socialment i/o sexualment oprimides. 
L'Anglaterra rural de 1865. Katherine (Florence Pugh) viu angoixada per culpa del seu matrimoni amb un home amargat a qui no estima i que li dobla l'edat, i de la seva freda i despietada família. Quan s'embarca en un apassionat idil·li amb un jove treballador de la finca del seu marit, al seu interior es desperta una força imparable. Lady Macbeth explora els abusos històrics relacionats amb el gènere, la classe i la raça per tal de posar-nos davant del mirall. 
En aquesta renovada "Lady Macbeth", tant la descripció d'aquesta dona com la de l'entorn on es mou, estan perfectament capturades per la càmera del debutant William Oldroyd i esplèndidament fotografiats per Ari Wegner. 


...


Que tingueu una bona sessió de cinema!




La Xarxa de Biblioteques Municipals també us ofereix el servei gratuït de visionament de documentals musicals mitjançant l’accés a IN-EDIT TV,  la plataforma de visionat online del Festival IN-EDIT, exhibint el més destacat del documental musical des de l'any 2003. Hi trobareu una àmplia representació de títols de passades edicions del festival i també novetats exclusives.
Una petita part dels vídeos estan exclosos d’aquest servei al ser per pagament. Els títols s’identifiquen perquè porten una icona amb preu.

Per al visionat complet dels documentals del catàleg de la plataforma t'has de validar amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals a partir del número de carnet de biblioteca i el PIN*.Recordeu que inicialment el PIN és la data de naixement (ddmmaaaa)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada