23 d’abril 2020

Còmics de lliure accés, sense moure’t de casa!!!


Malgrat aquests tediosos dies de confinament, caracteritzats per llargues, avorrides, monòtones i repetitives jornades que semblen no tenir fi, des de l’àmbit bibliotecari us portem la solució: CÒMICS GRATUÏTS!!!! Aquests dies, diversos autors, editorials i col·lectius estan oferint accés gratuït a un munt de contingut bibliogràfic, per a que els més àvids lectors, no se us faci tan llarga la quarantena. I com diu el refrany “al mal temps, bona cara”, us deixem en aquesta entrada del blog, diferents webs on podreu descarregar, consultar i prestar diferents còmics per poder passar, dintre del cap, uns dies ben entretinguts.

ZonaNegativa Podcast


ATENCIÓ: Recordeu que si voleu consultar més còmics i/o altres llibres de coneixements, infantils o novel·les, podeu accedir a la web de l’eBiblio (catalunya.ebiblio.cat), on amb el vostre carnet de la biblioteca, podreu agafar prestat, i de forma gratuïta, qualsevol dels documents que estiguin disponibles.





Per veure més còmics a l'eBiblio, només cal entrar a la seva pàgina web, i clicar a la pestanya on posa "Còmic i novel·la gràfica" que trobareu a la pestanya de "Ficció" a l'apartat de "Matèria".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada