22 de maig 2020

Recomanacions de novel·la juvenil: "Kamal y los alfabetistas" de l'Àngel Burgas


Àngel Brugas, "Kamal y los alfabetistas". Ed. Edebé, 2015

Com que avui hauríem d'haver tingut a la biblioteca una tertúlia del nou Club de lectura Juvenil i no ha pogut ser volem recomanar una novel·la adreçada als nois i noies de la ESO
Kamal té tretze anys i viu a Berlin. La seva família és turca i cada estiu ell, els seus pares i els seus tiets tornen a Instambul per veure tots els familiars. Aquest any però serà diferent perquè la tieta d'en Kamal no hi podrà ser. S'haurà de quedar a casa perquè, ningú  sap ben bé com, s'ha convertit en un monstre pelut.
De fet en Kamal és especial, té un amic fantasma que pot veure només ell, una amiga apassionada dels balls de Bollywood , un amic punki i, com a enemic, un vellet nazi jubilat. I com si amb això no tingués bastant ara li tocarà, a sobre, salvar el món. Ho aconseguirà?
En aquesta novel·la de l'Àngel Burgas es barreja humor, realitat i ficció, surrealisme i poders màgics. També amb el Kamal i la seva colla d'amics viatjarem a Istambul, tornarem a Berlin i tindrem una aventura emocionant on es barregen cultures i diferents maneres de viure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada