23 de juny 2020

Mor Carlos Ruiz Zafón

L'escriptor Carlos Ruiz Zafón va morir divendres 19  de juny als 55 anys d'edat. L'autor d'obres com "L'ombra del vent" ha perdut la vida a Los Angeles, on residia, a causa del càncer que se li va detectar fa dos anys. Nascut a Barcelona el 1964, Zafón també ha estat l'autor d'altres obres d'èxit com "El laberint dels esperits".
Zafón es va donar a conèixer el 1993 amb "El príncep de la boira" que, juntament amb "El palau de la mitjanit" i "Les llums de setembre", forma la trilogia de la Boira. Cinc anys més tard va publicar "Marina". Però no va ser fins al 2001 quan es va convertir en un dels grans fenòmens literaris contemporanis amb la publicació de "L'ombra del vent".
Aquesta va ser la primera novel.la de la saga d' El cementiri dels Llibres Oblidats.

UN DELS MILLORS NOVEL.LISTES CONTEMPORANIS


L'editorial Planeta va confirmar la mort de l'escriptor en un comunicat: "Avui és un dia molt trist per a tot l'equip de Planeta que el va conèixer i va treballar amb ell durant 20 anys, en els que va forjar una amistat que transcendeix l'àmbit professional". L'editorial el situa com a un dels autors més reconeguts de la literatura internacional dels nostres dies i l'escriptor espanyol més llegit en tot el món després de Cervantes. De fet, les seves obres han estat traduïdes a més de 50 idiomes.

Podreu trobar algunes de les seves novel.les a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya:

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada