08 de juliol 2020

La biblioteca Ramon Bosch de Noya entra en la fase de represa


A PARTIR DE DIMECRES 8 DE JULIOL
LA BIBLIOTECA RAMON BOSCH DE NOYA ENTRA EN LA FASE DE REPRESA

A partir del dia 8 de juliol la biblioteca reprèn la major part dels serveis que havien quedat suspesos des de l’aparició de la Covid-19. Des de finals del mes de maig la biblioteca va obrir les seves portes però amb moltes restriccions, que s’han anat ampliant progressivament segons el municipi anava canviant de fase.

Amb la publicació del Pla de Represa del Sector Cultural: Biblioteques s’obre la possibilitat de que alguns dels aspectes que havien quedat aturats es puguin reprendre.
Així doncs, a partir del dia 8 les línies generals de la represa suposen que els usuaris podran accedir a la col·lecció lliurement i també s’obrirà la sala infantil.

QUARANTENA

L’estat de quarantena es manté en els casos dels documents que procedeixen de l’exterior (devolucions per exemple) però es passa de 14 dies a 48 hores. 

Aquest fet recomana que revistes i diaris no estiguin en lliure accés però sí que es podrà fer préstec de revistes.

HORARI

Es manté l’horari d’estiu, tardes de dilluns dimarts i dimecres i matins de dijous i divendres. Els ordinadors d’Internet i + i el wifi també estan en funcionament.

AUTOPRÉSTEC

També els usuaris podran accedir autònomament a les màquines d’autopréstec per a fer-se ells mateixos el préstec dels documents que vulguin agafar, siguin llibres, pel·lícules, música o revistes.

DEVOLUCIÓ A LA BÚSTIA

La devolució dels documents se seguirà fent a la bústia exterior que està oberta 24 hores.
Com en fases anteriors, per a l’accés a tots els serveis serà obligatori l’ús de la mascareta i la neteja de mans amb hidrogel que els usuaris trobaran a l’entrada de l’edifici.

NETEJA I DESINFECCIÓ

Durant l’obertura de la biblioteca es garantirà la neteja i desinfecció i també la ventilació, tant dels espais com del mobiliari que sigui a l’abast del públic.

SERVEI DE PRÉSTEC INTERBIBLIOTECARI

I a partir del dilluns 13 de juliol es reprèn el servei de préstec interbibliotecari, a través del qual els usuaris podran demanar llibres, revistes, música i pel·lícules procedents d’altres biblioteques de tot el país.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada