09 d’octubre 2020

Rosa Maria Prat guanya la 6ena edició del Premi de Novel·la Curta Celler de Lletres 2020

 

L'alcalde Josep Maria Ribas amb la guanyadora Rosa Maria Prat

El passat dijous 9 d'octubre es va anunciar l'obra guanyadora de la 6ena edició del Premi Celler de Lletres 2020. Es tracta de "Terra de vinyes" de l'escriptora sadurninenca Rosa Maria Prat, escrita sota el pseudònim d'Alba González Aguado.

El jurat ha destacat en l'obra el desenvolupament molt reeixit sobre els temes de superació personal i dolor, així com la descripció dels paisatges de les terres de l'Ebre i de Sant Sadurní d'Anoia i també el retrat de l'emigració durant la postguerra. 

En l'acte es van llegir uns quants fragments de les 6 obres presentades a concurs en la veu de la Natàlia Colet, també membre del club Celler de Lletres. 


El Jurat del premi estava format per Dolors Coloma i Joan Guilera (membres del club de lectura Celler de Lletres), Francesc Gil-Lluch (editor d'edicions Saldonar, amb veu però sense vot), la regidora de Cultura Marta Castellví, Sílvia Romero (escriptora, moderadora dels clubs de lectura de la biblioteca i presidenta del Jurat) i Giulia Bellisai (representant de la biblioteca). A l'acte també hi van assistir Josep Maria Ribas, alcalde de Sant Sadurní i Olga Font, de les caves Fonpinet, cava col·laborador de la biblioteca.


"Terra de vinyes" de Rosa Maria Prat serà editat per edicions Saldonar i veurà la llum a principis d'any, ja que està previst fer-ne la presentació entre els mesos de març i abril del 2021. 


A principis d'any es faran públiques les bases de la 7ena edició del certamen. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada