09 de març 2021

Exposició "Armes Nuclears #MaiMés! " de la Fundació Fundipau

75 anys després de les bombes d'Hiroshima i Nagasaki, les armes nuclears    continuen sent una amenaça per a la humanitat i per al planeta. Després d’anys de mobilitzacions i campanyes de les organitzacions la societat civil, el 22 de  gener del 2021 es va assolir una fita històrica: l’entrada en vigor del Tractat   sobre la Prohibició de les Armes Nuclears. Aquest és un magnífic i imprescindible primer pas per avançar cap a l'eradicació d’aquestes armes però encara falta molt a fer per aconseguir que s'hi sumin tots els països. Per això cal que la ciutadania sigui conscient del perill que implica que al món encara hi hagi 13.400   armes nuclears en mans de nou països —els Estats Units, Rússia, el Regne Unit, França, la   Xina, l’Índia, el Pakistan, Israel i Corea del Nord— i que se sumi a les veus que reclamen al Govern espanyol que signi el Tractat.

L’exposició fa un repàs als terribles efectes que han causat els assajos i l’ús de les armes nuclears, a l’amenaça que representa el gran nombre d’armes que encara estan actives, a la tasca de la societat civil organitzada per avançar cap a la seva prohibició i als reptes pendents per assolir l’objectiu de la seva eliminació total.

A les vitrines d’art

“Costures de color d’Aïna Rosal Serra


Costures de colors, neix de la meva passió pels complements i per les hores passades mirant amb il·lusió com la meva iaia feia anar la seva màquina de cosir!

Les bosses, necessers, bufandes, lliga cues i tota mena de complements per als més petits de casa, són les coses que podràs trobar a Costures de Colors!

Sempre amb el lema, FET A MÀ, FET AMB EL COR!

Em podeu trobar a Instagram @costuresdecolors o al telèfon 650285159

Aïna Rosal Serra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada